Investera i dig själv och vinn ett hälsosammare liv.

Skapa en ny verklighet idag.
Vi skräddarsyr en lösning för dig eller ditt företag redan idag.

HELHETEN

Vi på Front Foot Attitude by Nivico bryr oss!
Därför vill vi att fler ska må bättre.

Du är den viktigaste personen i ditt liv – Investera i din hälsa och vinn ett hälsosammare liv.
Vi tror att det finns en outnyttjad potential som vi tillsammans med dig kan frigöra.

Med genuinitet, känsla och kunskap erbjuder vi dig som privatperson eller ditt företag en helhetslösning, för vi vet att din nya verklighet kan skapas redan idag.

Hos oss på våning 22 i Skrapan – Västerås får du utsikten som kan skapa insikten.

Våra träningslokaler ligger med fri utsikt på våning 22 hos Hotel Plaza och deras Sky Gym i Skrapan, Västerås. 

Möt Claudio Salluzzi – vår personlige tränare och coach på Front Foot Attitude by Nivico

Min passion är att hjälpa människor att hitta sin resa till ett mer hälsosamt och harmoniskt liv. Jag har tränat och coachat allt ifrån elitidrottskvinnor och -män, till människor som är utbrända. En gemensam faktor är att resan alltid startar med den mentala hälsan. Som personlig tränare och coach ser jag till individens behov. Tillsammans jobbar du och jag med att plocka fram dina inre och yttre resurser. Med en stor bredd och kunskap inom hälsans alla byggstenar kan vi tillsammans göra en resa där du som klient står i fokus. Du kommer att få uppleva att du faktiskt kan mer än vad du till en början kanske trodde var möjligt. Hör av dig för en konsultation så hittar vi ett spännande samarbete.

Claudio Salluzzi, Health Manager

• Hälsopedagog
• Diplomerad personlig tränare
Diplomerad kostrådgivare
Diplomerad massageterapeut
Utbildad inom idrottsskador
• Utbildad inom Motiverande samtal, stresshantering och avslappning
Utbildad instruktör i funktionell träning och kettlebell

Produkter

Företagsträning

Personlig träning

Behandlande massage

Kostrådgivning

Gruppträning

Workshops

Winter Training Camp

Det här är ett pass där du får ny träningsinspiration och omväxling i din träning. Vi jobbar utomhus och använder naturen som redskap. Att träna utomhus gör att vi håller oss friskare, vi blir piggare och vi får ny energi. Alla kan vara med oavsett träningsbakgrund. Det är viktigt att du utgår ifrån din träningsnivå och dagsform.

12 veckor
Tis 17:00-18:00 Björnön
Max 20 personer
Start: 2/2 2019

MIN LIVSSTILSRESA

Följ med på en spännande resa med mig. Investera i dig själv och upplev en ny verklighet!

Vill du gå ner i vikt men ofta faller in i jojo-effekten?
Idag så har vi aldrig varit så fysiskt friska, men vi har heller aldrig haft så hög statistik när det gäller psykisk ohälsa. Ekvationen går inte ihop!
Tänk om det är så att det inte bara sitter i kosten och i träningen utan det kanske är något mer som fattas. Vi upplever allt mer stress idag pga. av att vi mer och mer lever i dåtid eller framtid. Vi missar helt att vara här och nu, dvs. det enda som faktiskt existerar.

Läs mer - Min Livsstilsresa

Vi är inte bara intresserad av att du ska forma ditt yttre utan vi vet att i dig finns en outnyttjad potential som bara vill komma fram om du tillåter den.
Du kan så mycket mer än vad du trodde var möjligt.

Vi lever idag i separata verkligheter om vad vi tror om oss själva och det yttre. Men när vi ser att det är gamla inlärda tankemönster och att det går att ändra så händer det något i oss – vi skapar en ny verklighet.

• 48 veckor
• 2 PT-pass i veckan
• 96 träningstillfällen
• 2 föreläsningar/workshops om  kost och ”Att vara vårt bästa jag-lite oftare
• 2 tränings-tshirts och 1 vattenflaska.
• 4 personer per grupp.

Start den 14/2 2019

 

PT Group Performance

Med stor erfarenhet av PT-grupper ser jag det här som ett utmanande och fantastiskt sätt att hitta rätt i träningen. Oavsett om du ska träna inför en Ironman eller om du aldrig har tränat förut passar det ALLA. Här är man 3-5 personer. Grupperna är anpassade efter mål, inriktning och nuläge. Med energi, glädje och fokus tar vi träningen till en ny nivå – och vi gör det tillsammans!

Det startar kontinuerligt nya grupper. Kontakta mig så ser vi vilken grupp som passar dig bäst.

|

Claudio inspirerar och visar på sin närvaro och kunskap genom att bjuda på sig själv och sitt engagemang som tar kunskapen bortom ord, – till en nivå som gör att vi alla lyssnar, är delaktiga och tar till oss budskapet. Och vi går alla hem med en känsla av glädje och hopp. Jag kan varmt rekommendera Claudio både som människa och i den professionella rollen där han lyckas fånga vårt intresse och utveckla oss själva.

Johanna Lorentz
Lärare inom Hälsovägledning

|

Jag fick upp ögonen för pt-träning när jag pre-rehabade inför knäoperationen.
Även fast jag var begränsad blev känslan, wow, vad rörlig jag har blivit, och varför har jag inte satsat på pt tidigare.
Med dig har jag blivit starkare, smidigare och även tappat en del vikt. Att kunna nå dit man inte klarar själv, nån som ser att man gör övningarna rätt, och pushar en till det lilla extra. Och att man har roligt är viktigt.
Och vi har ju haft galet skoj!

Diana Leijonberg
Klient

|

Personlig träning har gett mig jättemycket både fysiskt och mentalt. Jag tycker att du har tagit till dig av mina problem, ryggen i första hand sen har du även engagerat dig i mina mentala spöken. Du har alltid funnits där och lyssnat, stöttat, peppat, engagerat dig brytt dig hur jag mått. Jag har ALLTID gått från dina pt-träffar med ny energi, glädje, motivation. Jag hade stort förtroende för dig och dina kunskaper.

Jag har verkligen känt skillnad från när jag börja träna med dig. Jag mår bättre och har mindre ont i ryggen när jag tränar regelbundet. Jag får mer energi och blir gladare, orkar mer. Från att inte ha kunnat träna alls till att komma igång känns underbart.

TACK för ditt engagemang under våra PT- träffar och för alla bra samtal.

Camilla Grip
Klient

|

När orken försvann och vågen stadigt visade mer, tog jag beslutet att kontakta gymmet och personlig tränare. Det bästa jag någonsin gjort åt mig själv. Att gå från soffpotatis och många extrakilon till det jag är nu. På gymmet regelbundet och medvetna val när det gäller kost, jobb och vila. Ångrar inte mitt första jobbiga nervösa besök för snart två år sedan. Det hade aldrig gått utan personlig tränare. Den pepp och det stödet var och är ovärderligt.

Charlotte Svensson

Klient

Företag

”När vi ser till individens välmående – då har vi en framgångsrik organisation ”

 

Studier visar att företag som väljer att investera i träning, massage och individens egen vilja att kunna påverka sitt välmående genererar i snitt fyra gånger pengarna tillbaka. Sjukskrivningarna sjunker, de anställda blir mer idérika, produktiva och mår bättre i vardagen och på arbetet.

”Dina anställda är det viktigaste du har”

Idag sitter vi allt mer. Vi blir stela, får ont i kroppen, blodcirkulation och syretillförseln minskar. Det resulterar i att vi fungerar och presterar sämre på arbetet och i vardagen.

Människokroppen är inte skapt för att sitta 6–8 timmar varje dag. Utan vi behöver rörelse för att må bra. Att pausa arbetet genererar mer än vad det kostar. Vår filosofi grundar i att det är rörelse som skapar välmående.

Samarbete
Så här går ett samarbete med oss till:
1. Behovsanalys Där vi går igenom vad ni behöver i er organisation.
2. Avtal & Offert Därefter så skickar vi en skräddarsydd offert.
3. Uppföljning För oss är det viktigt att ni är nöjda och känner en trygghet med att jobba ihop med oss. Därför gör vi alltid kontinuerliga uppföljningar.

Varför jobba med oss?
Vi på Front Foot Attitude menar att det är individen som bygger organisationen. Att investera i sina anställda genererar ett hälsosammare och mer framgångsrikt företag. Tillsammans med er vill vi hitta en långsiktig och hälsosam framtid vilket kommer generera i en bättre företagskultur.

Vilka vi är

Vi på Front Foot Attitude by Nivico är framtidens hälsoföretag.

Vår Vision är att vägleda arbetsgivare, privatpersoner och organisationer att må bättre både på insidan och utsidan. Läs mer om våra övriga tjänster här.

Vill du veta mer eller boka tid?

Kontakta oss via formuläret, maila eller ring. Vi hjälper både privatpersoner och företag. Alla människor är lika viktiga, oavsett var de är.

Kontakt
Claudio Salluzzi
Claudio.salluzzi@nivico.se
072 – 253 61 85
Pilgatan 21, 721 21 Västerås

 

Fyll i dina uppgifter nedan. 

© 2018 Nivico AB Sweden
All Rights Reserved
info@nivico.se

Front Foot Attitude by Nivico är en del av Nivico AB.

 

VÅRA TJÄNSTER

Företagskultur

Konsult

Besök Nivico.se

Front Foot Attitude by Nivico
Claudio Salluzzi
0706 – 12 34 56
Pilgatan 21, 721 21 Västerås

Nivico
Dennis Hilmarsen
073-78 88 073
Tobias Lundgren
076 – 941 36 63

2. 3.