a

Det är vår övertygelse att välmående medarbetare presterar ännu bättre i arbetet med våra kunder. Vi vill bidra till att skapa den där arbetsplatsen som det är lätt att andas på. Vi gör mycket för att våra medarbetare känner sig lugna, trygga och säkra – mentalt, fysiskt och socialt.

CrossFit Walleye är en crossfitbox i Västerås, här erbjuds våra medarbetare två Nivico-träningspass i veckan med fantastiska instruktörer. Denna satsning stärker inte bara hälsan utan också vår teamanda.

Denna förnyelse och utvidgning av vårt välbefinnandeprogram, som funnits sedan 2018, sker i samband med att vår Health Manager, Claudio Salluzzi, har beslutat att lämna Nivico för att ta över sitt familjeföretag, Sorelli. Vi vill ta tillfället i akt att önska Claudio all lycka till på hans nya resa och tacka honom för hans ovärderliga bidrag till att forma vår hälso- och välbefinnandestrategi.

På Nivico är övertygade om att vårt utökade samarbete med Walley kommer att fortsätta att berika våra medarbetares liv. Tillsammans går vi mot en ljus och sund framtid.


2. 3.