a

”Att vara sitt bästa jag – Lite Oftare” är en resa som startar med insikten kring dig själv, så funkar jag, och fortsätter med hur jag funkar i en grupp.

Jag har fått verktyg som gör att jag kan vara mer här och nu. Med ett nyfiket sinne så kommer jag kunna påverka mig själv och min omgivning på ett positivt sätt, berättar Robert Jensen Västerås Stad. Michael Hellberg från StärnaFyrkant instämmer och tillägger att detta förstås gäller både i privat- och arbetslivet. Balansen mellan ”föreläsning” och praktiska övningar gav ökad förståelse och insikt.

Robert och Michael, två av 16 deltagare, som den 3 december bidrog till att förgylla vår dag. Med betyget 4,56 på en femgradig skala så drar vi slutsatsen att det var en riktigt bra dag.

Nytt tillfälle planeras in under kvartal ett 2020.
Vid intresse och för mer information maila: dennis.hilmarsen(a)nivico.se


2. 3.