a

Investera i din hälsa för det är du värd.

Boka en kostnadsfri konsultation på 30 min och börja din nya resa idag!

träningsalternativ

PT Single

895 SEK per tillfälle, 50 minuter.

Med träning och coaching arbetar vi tillsammans med dig för att uppnå dina mål. Oavsett om du är nybörjare eller elitsatsande utgår vi alltid ifrån dina förutsättningar och bakgrund.

PT Outdoor Bootcamp

2000 SEK för 10 tillfällen över 10 veckor.
Passet riktar sig framförallt mot nybörjare.
Max 10 deltagare.

Det här passet är för dig som gillar att träna utomhus och hitta ett nytt sätt att träna. Tillsammans med andra deltagare tränar vi funktionella övningar för hela kroppen.  

PT Small Group

470 SEK per tillfälle, 50 minuter.
Max 5 personer.

Här skapas teamkänsla och energi, men ändå med individuell målsättning. Grupperna sätts efter mål och träningsbakgrund.

Kostrådgivning

Idag finns det mängder av dieter och viktminskningsprogram, men ändå så får vi inte hållbara resultat. Vi vill att du som klient står i fokus där vi lyssnar och har en förståelse för dig och din vardag. Med hjälp av en kostrådgivare hos oss får du en hållbar och hälsosam livsstilsförändring som passar just dig!

Läs mer

Kick-start: 1695: – (rek. 4-10veckor)
1 kostschema
2 träffar a´ 30 min
Ett uppföljningssamtal

Hälsosam: 2995: – (rek.12-20 veckor)
1 kostschema
Korrigering i schemat
4 träffar a´ 30 min
Ett uppföljningssamtal

Livsstilsförändring: 7995: – (rek. 24–48 veckor)
1 kostschema
Korrigering i schemat
8 träffar a´ 30 min
Inhandlingslista
Personalshopping
Träningsprogram för hela perioden
Ett uppföljningssamtal

Behandlande massage

30 min 470 SEK
50 min 725 SEK

Behandlande massage har många fördelar. Musklerna slappnar av och vi känner oss mer harmoniska, men behandlande massage stärker också immunförsvaret och ökar koncentrationsförmågan.
Boka din tid nu.

Workshops

Vår filosofi bygger på att skapa insikter och vägleda människor till en hälsosammare livsstil och vardag. Vi erbjuder motiverande workshops och föreläsningar inom hälsans alla hörnstenar. Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning för just dig eller ditt företag.

Vill du veta mer? Ta första steget och boka en kostnadsfri konsultation.

Företag

”När vi ser till individens välmående – då har vi en framgångsrik organisation ”

 

Studier visar att företag som väljer att investera i träning, massage och individens egen vilja att kunna påverka sitt välmående genererar i snitt fyra gånger pengarna tillbaka. Sjukskrivningarna sjunker, de anställda blir mer idérika, produktiva och mår bättre i vardagen och på arbetet.

”Dina anställda är det viktigaste du har”

Idag sitter vi allt mer. Vi blir stela, får ont i kroppen, blodcirkulation och syretillförseln minskar. Det resulterar i att vi fungerar och presterar sämre på arbetet och i vardagen.

Människokroppen är inte skapt för att sitta 6–8 timmar varje dag. Utan vi behöver rörelse för att må bra. Att pausa arbetet genererar mer än vad det kostar. Vår filosofi grundar i att det är rörelse som skapar välmående.

Samarbete
Så här går ett samarbete med oss till:
1. Behovsanalys Där vi går igenom vad ni behöver i er organisation.
2. Avtal & Offert Därefter så skickar vi en skräddarsydd offert.
3. Uppföljning För oss är det viktigt att ni är nöjda och känner en trygghet med att jobba ihop med oss. Därför gör vi alltid kontinuerliga uppföljningar.

Varför jobba med oss?
Vi på Nivico Health menar att det är individen som bygger organisationen. Att investera i sina anställda genererar ett hälsosammare och mer framgångsrikt företag. Tillsammans med er vill vi hitta en långsiktig och hälsosam framtid vilket kommer generera i en bättre företagskultur.

Ny kund? Boka här!

För oss är det viktigt att varje person får rätt ingång till träning och välmående. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri konsultation på 30 minuter där vi lägger upp en plan för den kommande träningen. Fyll i dina uppgifter här nedan så bokar vi en tid för samtal som passar dig.

Jag är intresserad av

Möt Claudio Salluzzi – vår personlige tränare och coach på Nivico Health

Min passion är att hjälpa människor att hitta sin resa till ett mer hälsosamt och harmoniskt liv. Jag har tränat och coachat allt ifrån elitidrottskvinnor och -män, till människor som är utbrända. En gemensam faktor är att resan alltid startar med den mentala hälsan. Som personlig tränare och coach ser jag till individens behov. Tillsammans jobbar du och jag med att plocka fram dina inre och yttre resurser. Med en stor bredd och kunskap inom hälsans alla byggstenar kan vi tillsammans göra en resa där du som klient står i fokus. Du kommer att få uppleva att du faktiskt kan mer än vad du till en början kanske trodde var möjligt. Hör av dig för en konsultation så hittar vi ett spännande samarbete.

Claudio Salluzzi, Health Manager

• Hälsopedagog
• Diplomerad personlig tränare
Diplomerad kostrådgivare
Diplomerad massageterapeut
Utbildad inom idrottsskador
• Utbildad inom Motiverande samtal, stresshantering och avslappning
Utbildad instruktör i funktionell träning och kettlebell
|
Claudio inspirerar och visar på sin närvaro och kunskap genom att bjuda på sig själv och sitt engagemang som tar kunskapen bortom ord, – till en nivå som gör att vi alla lyssnar, är delaktiga och tar till oss budskapet. Och vi går alla hem med en känsla av glädje och hopp. Jag kan varmt rekommendera Claudio både som människa och i den professionella rollen där han lyckas fånga vårt intresse och utveckla oss själva.

Johanna Lorentz
Lärare inom Hälsovägledning

|
Jag fick upp ögonen för pt-träning när jag pre-rehabade inför knäoperationen.
Även fast jag var begränsad blev känslan, wow, vad rörlig jag har blivit, och varför har jag inte satsat på pt tidigare.
Med dig har jag blivit starkare, smidigare och även tappat en del vikt. Att kunna nå dit man inte klarar själv, nån som ser att man gör övningarna rätt, och pushar en till det lilla extra. Och att man har roligt är viktigt.
Och vi har ju haft galet skoj!

Diana Leijonberg
Klient

|
Personlig träning har gett mig jättemycket både fysiskt och mentalt. Jag tycker att du har tagit till dig av mina problem, ryggen i första hand sen har du även engagerat dig i mina mentala spöken. Du har alltid funnits där och lyssnat, stöttat, peppat, engagerat dig brytt dig hur jag mått. Jag har ALLTID gått från dina pt-träffar med ny energi, glädje, motivation. Jag hade stort förtroende för dig och dina kunskaper.

Jag har verkligen känt skillnad från när jag börja träna med dig. Jag mår bättre och har mindre ont i ryggen när jag tränar regelbundet. Jag får mer energi och blir gladare, orkar mer. Från att inte ha kunnat träna alls till att komma igång känns underbart.

TACK för ditt engagemang under våra PT- träffar och för alla bra samtal.

Camilla Grip
Klient

|
När orken försvann och vågen stadigt visade mer, tog jag beslutet att kontakta gymmet och personlig tränare. Det bästa jag någonsin gjort åt mig själv. Att gå från soffpotatis och många extrakilon till det jag är nu. På gymmet regelbundet och medvetna val när det gäller kost, jobb och vila. Ångrar inte mitt första jobbiga nervösa besök för snart två år sedan. Det hade aldrig gått utan personlig tränare. Den pepp och det stödet var och är ovärderligt.

Charlotte Svensson

Klient

Vilka vi är

Vi på Nivico Health är framtidens hälsoföretag.

Vår Vision är att vägleda arbetsgivare, privatpersoner och organisationer att må bättre både på insidan och utsidan. Läs mer om våra övriga tjänster här.

Vill du veta mer?

Kontakta oss via mail eller telefon. Vi hjälper både privatpersoner och företag.

Claudio Salluzzi

Health Manager

Claudio.salluzzi@nivico.se
072 – 253 61 85

Stora Torget 6
722 12 Västerås

Hitta till Nivico

 

© 2017 Nivico AB Sweden
All Rights Reserved
info@nivico.se

Certifierad ICC Coach
Dennis Hilmarsen
073-78 88 073
Tobias Lundgren
076 - 941 36 63
Adress
Stora Torget 6
722 12 Västerås

Hitta till Nivico

2. 3.