NYHETER

Två nya kunder aktiva i två nya branscher

Två nya kunder aktiva i två nya branscher

Vi kan nu stolt informera om att Nivico tillsammans med en helt ny kund har dragit igång en förstudie inom ”Supply Chain”. Kund är ledande inom sin bransch och har huvudkontor i Stockholm med verksamhet över hela Sverige och i delar av Norden. Dessutom är vi nu inne på ett spännande uppdrag hos hos Westinghouse Electric Sweden AB.

Vi har spännande tider framför oss.

Vi fortsätter vår expansion

Vi fortsätter vår expansion

Vi känner oss tacksamma över att kunna fortsätta vår expansion även i dessa underliga tider.

Under de senaste veckorna har vi nämligen gjort klart med två nya Nivico-lirare, Ola Suvero Wallén och Pelle Jonsson (Bild).

Båda stärker och kompletterar vårt redan starka Supply Chain team. De har, var för sig, spännande bakgrunder och har de senaste åren valt att fördjupa sig inom de strategiska inköpsarbetet. De har båda en attityd och ett sätt att vara på som är helt i linje med vad vi söker.

Välkomna till Nivico – Vi frigöra outnyttjad potential.

Kidsbrandstores COO till Nivico

Kidsbrandstores COO till Nivico

Vi kan nu stolt presentera Stefan Edberg som vårt senaste nyförvärv. Stefan har en attityd och inställning som är helt i linje med våra kärnvärden och vår vision. Han har en kompetens som efterfrågas av våra kunder. I tillägg till att Stefan har varit en central spelare under Kidsbrandstores fantastiska tillväxtresa, så kommer han från idrottens värld och representerar såväl mesta mästarna i bandy, Västerås SK och vårt Svenska landslag.

Att Stefan väljer att prova sina vingar hos oss på Nivico, är vi förstås oerhört stolta och tacksamma för. Under hösten kommer Stefan Edberg föreläsa i en av våra ledarskapsutbildningar. Vi kommer även tillämpa hans kompetenser inom ramen för vår konsultverksamhet.

Välkommen till Nivico AB Stefan Edberg.

Hej Nivico,

Hej Nivico,

Sommar och några månader efter vår senaste Coachingsession.

Jag vill säga tack!

Jag upplever nu att jag har ett starkare självförtroende och tillit till mina egna förmågor. Insikten kring mina kärnvärden och hur de påverkar mig i vardagen var oerhört starkt. Genom frågor fick jag utforska mig själv, mina tankar och mina beteenden. Ibland kändes svaren jag gav mig tunga men i en trygg miljö fick jag fundera, utforska och bli konkret i vad jag vill och behöver för att må ännu bättre framöver. Jag är mer medveten nu och tillämpar nu verktyg i vardagen, alltför att vara mitt bästa jag och bli den version jag vill vara i framtiden.

Jag önskar er fin sommar,
En coachad 44-årig Ledare 😊

Analysarbetet övergår i en genomförandefas

Analysarbetet övergår i en genomförandefas

Som tidigare publicerat har vi på ett integrerat sätt arbetat tillsammans Med Kungsleden Mälardalen för att frigöra outnyttjad potential genom diverse verksamhetsutveckling. Vi har nu presenterat utfallet av analysarbetet och Kungsleden Mälardalen valde då att fullfölja med en implementering. Vi kommer under hösten integrerat arbeta med processförbättringar med Mälardalen, helt i linje med Kungsledens långsiktiga målbild som är att bli ett av Sveriges mest lönsamma och framgångsrika börsnoterade fastighetsbolag genom att ha marknadens mest nöjda kunder och engagerade medarbetare samt leverera en attraktiv totalavkastning till våra aktieägare.

Nivico “tågar på” och växer

Nivico “tågar på” och växer

Vi väljer vi att utöka våra styrkor med ytterligare en ny medarbetare, Mattias Hansson.

Mattias har vi lärt känna som en öppen och positiv person. De senaste åren har han arbetat i större fordonsprojekt och han kommer närmast från Bombardier Transportation. Med sin gedigna kompetens är Mattias attraktiv på marknaden och går från dag ett ut på uppdrag hos ABB Traction i deras X2-projekt. Där kommer han att axla rollen som Change Manager.

Mattias, varmt välkommen till Nivico AB.

Nivico bidrar aktivt för ett bättre samhälle

Nivico bidrar aktivt för ett bättre samhälle

Nivico – partner i Agenda 021 och lokalt mål nr 5.
Vi på Nivico inser vikten av ett hållbart samhälle och vill härmed slå ett slag för just social hållbarhet. Agenda 021 innehåller fem lokala mål som alla syftar till att göra Västerås till en bättre stad, där vi särskilt kan identifiera oss med ett av dem – mål nr 5 Alla kan arbeta som går ut på att motverka utanförskap, ofrivillig ensamhet och sysslolöshet samt psykisk ohälsa.

Det här görs genom att inkludera människor i samhället med hjälp av arbetsintegration. Vi på Nivico tror, precis som Västerås stadsmission på ett Västerås där alla människor har potential att vara en del av samhället och att alla besitter någon egenskap som samhället kan ha nytta av, oavsett bakgrund eller utmaningar. Nivico frigör outnyttjad potential i företag, i människor och även i Västerås stadsmission och vi är stolta över att kunna vara en partner i Agenda 021 och i lokalt mål nummer 5 Alla kan arbeta.

Läs mer här (länka till https://lokalamalen.se/mal-5/)

Kungsleden breddar samarbetet

Kungsleden breddar samarbetet

Sedan februari har vi på Nivico AB arbetat med Kungsleden AB och förvaltningsområdet Mälardalen. Här har vi på ett integrerat sätt arbetat tillsammans för att frigöra outnyttjad potential genom diverse verksamhetsutveckling.

Nu vill Kungsleden att samarbetet även omfattar bolagets två övriga förvaltningsområden Stockholm och Göteborg/Malmö. Vi mobiliserar våra styrkor och är nu redo för en spännande resa tillsammans.

Nyförvärv med landslagsmeriter

Nyförvärv med landslagsmeriter

Stolt kan vi nu presentera Veronika Botold som Nivicos senaste nyförvärv. Hon en lugn och balanserad teamspelare med många års erfarenhet från olika typer av inköpsroller. Initialt kommer Veronika att arbeta med strategiska inköpsanalyser för våra kunder.

Varmt välkommen till oss på Nivico AB Veronika.

Vi expanderar vår utbildningsverksamhet

Vi expanderar vår utbildningsverksamhet

Vi är stolta över att få forma och utveckla framtidens inköpare.

Nivico AB får ett ytterligare utökat engagemang hos Plushögskolan i Västerås. Nu har vi majoriteten av inköpsutbildningens kurser hos Affärshögskolans (Plushögskolan i Västerås). Som tidigare så äger och förfogar Nivico över allt material som tas fram och förädlas.

Vill du veta mer?

Kontakt

© 2017 Nivico AB Sweden
All Rights Reserved
info@nivico.se

Certifierad ICC Coach
Dennis Hilmarsen
073-78 88 073
Tobias Lundgren
076 - 941 36 63
Adress
Kopparbergsvägen 10
722 13 Västerås
Besök oss på Våning 18 i Skrapan

Hitta till Nivico

2. 3.