a

NYHETER

Sprudlande teamplayer på ingång

Sprudlande teamplayer på ingång

Nu blir det officiellt, Malin Ericsson ansluter Nivico efter semestern, faktiskt samma datum som vårt andra nyförvärv Jessica. Malin är ett kompetent energiknippe som arbetat inom inköp och planering hos H&M under de senaste 11 åren. Redan nu har hon övertygat oss genom sin ”front fotot attitude”. Vårt redan starka team blir nu alltså ännu vassare med detta tillskott.

Varmt välkommen till Nivico Malin.

Ny medarbetare på ingång

Ny medarbetare på ingång

Jessica Kandell påbörjar sin anställning hos Nivico efter semestern. Under sina tjugo år hos Västerås stad har hon förstås hunnit med en rad olika roller och nu är det dax för nästa fas i karriären. Vår drivna grupp konsulter kryddas alltså med ytterligare en erfaren individ som har helt rätt nyfikenhet, utstrålning och kompetens.

Jessica, välkommen till Nivico.

JM och Nivico förlänger samarbetet

JM och Nivico förlänger samarbetet

Det strategiskt viktiga utvecklingsprojektet som Nivico varit involverade i hos JM fortlöper. I en spännande tid är vi på Nivico stolta över att vara JM:s långsiktiga samarbetspartner.

Stefan Kröller gör comeback

Stefan Kröller gör comeback

Vi är oerhört stolta över att kunna gå ut med nyheten att den tidigare Nivico-medarbetaren Stefan Kröller åter är tillbaka i Nivico-tröjan. Idag kliver han ut i ett uppdrag inom Supply chain hos en av våra befintliga kunder. Vi önskar Stefan välkommen hem till Nivico och önskar samtidigt honom och hans Sirius lycka till i de stundande SM-kvartsfinalerna i bandy.

Förlängt och utökat samarbetet med Quintus

Förlängt och utökat samarbetet med Quintus

Det här är en stark signal på att vi gör rätt saker och att vi är en uppskattad leverantör oavsett bransch. Det är attityden hos våra fantastiska medarbetare som gör oss uppskattade och intressanta som leverantör av tjänster. Vårt varumärke är Front Foot Attitude och vi frigör outnyttjad potential. Nu är det Quintus i Västerås som både förlänger och utökar samarbetet – oerhört kul säger vi stolt.

VSK-Sirius en Grönvit seger

VSK-Sirius en Grönvit seger

I dag var det game-day och en av vår tidigare medarbetare Stefan Kröller gjorde en fantastisk insats mot våra grönvita hjältar i VSK. Det räckte förstås inte hela vägen för Stefan och hans Sirius. Men hem från Rocklunda gick han ändå inte tomhänt då hans forna medarbetare i Nivico utsåg honom till matchens Sirius-lirare. Arvtagaren, den unge Rasmus Sjöström, mottog välförtjänt priset som matchens lirare för VSK.

Specialized – vår nya kund

Specialized – vår nya kund

Nivico har inlett samarbete med en ny kund, i form av Specialized, som är övertygade om att cyklar har kraften att förändra människors liv. När du sätter dig och trampar försvinner de små problemen och de stora blir lättare att lösa. Att Nivico nu fått möjligheten att vara med och coacha drivande individer i detta innovativa företag är en helt klart superhäftigt. Och nu är det snart dax för nästa fysiska träff nere i Cham, Schweiz.

Vi växer och flyttar till större

Vi växer och flyttar till större

Vi har haft fantastiska kontor på våning 18 i Skrapan men nu är det dax att växla upp. Det var inte enkelt att hitta något som kan jämföra sig med det vi har idag – MEN vi lyckades. Vi landar mitt i stan och blir grannar med Västerås Stadshotell. Idag fick vi tillgång till lokalen och nu är vi i full gång med renovering, inredning och anpassningar och här tar vi hjälp av bästa Zebra-Lotta. Flyttningen kommer att äga rum lagom till jul och därefter, på det nya året, ser vi fram emot att få besök av just dig!

Nivico – utnämnd till Gasell 2022

Nivico – utnämnd till Gasell 2022

För första gången blir vi utnämnda till Gasellföretag av Dagens Industri. Vi har haft en fin tillväxt och vill ödmjukast tacka alla våra medarbetare, kunder och samarbetspartners. Utan er hade detta förstås inte varit möjligt och tillsammans fortsätter vi resan för att frigöra outnyttjad potential.

Hörde vi företagshockey..

Hörde vi företagshockey..

Vårt engagemang med VIK-hockey innebär att vi även, på Onsdagsmorgnar, spelar hockey och svettas tillsammans med andra företagsrepresentanter. Ett oerhört bra nätverk som vi verkligen vill slå ett slag för. Här knyts band mellan företag och engagerade individer. Vår Health Manager Claudio Salluzzi, visade sig vara en mänsklig mur när han, för dagen, ”spikade igen kassen”.

Vill du veta mer?

Kontakt

© 2017 Nivico AB Sweden
All Rights Reserved
info@nivico.se

Certifierad ICC Coach
Dennis Hilmarsen
073-78 88 073
Tobias Lundgren
076 - 941 36 63
Adress
Stora Torget 6
722 12 Västerås

Hitta till Nivico

2. 3.