NYHETER

Idag drog vi igång med en ny kund – Valmet AB i Karlstad

Idag drog vi igång med en ny kund – Valmet AB i Karlstad

Valmet Corporation är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin.

Nivico har fått förtroendet att tillsammans med Per Möller på Idhammar AB, arbeta med Valmet AB’s inköp- och företagsledning. Ett ärofyllt och spännande uppdrag.

Kids Brand Store väljer att utvidga samarbetet med Nivico

Kids Brand Store väljer att utvidga samarbetet med Nivico

Vi på Nivico AB är så glada att kunna förmedla följande:
”I arbetet med att utveckla och effektivisera vår organisation och våra ledare har Nivico under en längre tid fungerat som är en viktig samarbetspartner. Nu fördjupar vi vårt samarbetet. Som ett led i detta kommer Nivico nu även att involveras i vårt ledningsgruppsarbete. Nivicos erfarenhet och expertis hjälper oss att stå bättre rustade för att möta och hantera den konstanta förändring en stark tillväxt kräver.”

Ännu ett nyförvärv

Ännu ett nyförvärv

Med öppna armar välkomnar vi Mats Hedman.

Mats kommer senast från en roll som Näringslivschef i Sala kommun och har många års erfarenhet från ledarskap, affärsutveckling m.m. Det Mats står för är helt i linje med Nivcos anda; fokusera på välmående, lyssna och frigöra outnyttjad potential både internt och när vi är ute hos våra kunder. Vi ser att hans inspiration och engagemang kommer utveckla såväl oss som våra kunder.

Varmt välkommen till oss på Nivico AB.

Ps. Det finns lite mer att läsa om Mats och titta gärna lite extra på vad hans referenser har sagt.  https://www.linkedin.com/in/mats-hedman-61820024/

Vår tillväxt fortsätter

Vår tillväxt fortsätter

Stolt kan vi meddela att vi förstärker med Thommy Engström.

Thommy har flera års erfarenhet från Tågbranschen och tillverkande industri. Han tar klivet in i rollen som Engineering Manager. Thommy är i grunden civilingenjör inom produktutveckling och mekanisk konstruktion. Han kommer närmast från en roll som Teknisk Chef hos AQ Components. Tidigare har han arbetat som teknisk projektledare och mekanisk arkitekt bland annat för Bombardier.

Varmt välkommen till oss på Nivico AB.

Production Development resurs till ABB

Production Development resurs till ABB

Nivico utökar sin närvaro hos ABB. Vi har fått förtroendet att leverera Micael Dahlgren i ett nytt uppdrag inom produktionsteknik hos ABB Traction.

Mike Malmer till Special Olympics World Games Abu Dhabi 2019

Mike Malmer till Special Olympics World Games Abu Dhabi 2019

Vi på Nivico AB önskar Mike Malmer lycka till i jakten på nya guldmedaljer. I helgen som så drar det igång på allvar för vår kille – Mike Malmer när han representerar Sverige i Special Olympics World Games Abu Dhabi 2019.

PS. Bilden är från ett tillfälle då Mike skulle visa hur han skulle golva vår PT Claudio.

ABB förlänger pågående uppdrag

ABB förlänger pågående uppdrag

Martin Söderberg startade i Oktober 2018 och trivs oerhört bra i rollen som Change Manager. Oerhört smickrande att ABB, redan nu, väljer att förlänga det pågående uppdraget.

Vill du veta mer?

Kontakt

© 2017 Nivico AB Sweden
All Rights Reserved
info@nivico.se

VÅRA TJÄNSTER
Företagskultur
Konsult

 

Dennis Hilmarsen
073-78 88 073
Tobias Lundgren
076 - 941 36 63
Adress
Kopparbergsvägen 10
722 13 Västerås
Besök oss på Våning 18 i Skrapan

2. 3.