a

NYHETER

Två spännande förstudier under våren

Två spännande förstudier under våren

Sedan 2018 har Nivico nu varit verksamma inom fastighetsbranschen. Från flera håll får vi höra att Nivico är en föredragen leverantör kopplat till förstudier, strategiarbete och genomförande. Våra medarbetare och metoder hanterar komplexa problemställningar vilket gör att våra kunder kan känna sig lugna, trygga och säkra. Som ett bevis på detta väntar under våren två nya förstudier, i två olika fastighetsbolag, med två helt olika utgångspunkter.

Nivico Education växer

Nivico Education växer

Genom åren har vi varit en uppskattad leverantör av utbildningar inom bland annat inköp, logistik, distribution och ledarskap. Som en följd av våra medarbetares uppskattade föreläsningar och kurser, växer Nivico Education. Vårt utbildningsmaterial uppdateras löpande med de senaste teorierna och aktuella utmaningar från verkligheten. Som ett konsultföretag hjälper detta oss att hela tiden ligga i framkant. Våra åtaganden har primärt varit hos yrkeshögskolor i Västerås, Eskilstuna och Malmö men även företag som vill hålla sig uppdaterade står på vår kundlista. Framför oss har vi förfrågningar om distansutbildningar – spännande utmaningar som vi tackat ja till.

Förlänger och utökar med Walley

Förlänger och utökar med Walley

Det är vår övertygelse att välmående medarbetare presterar ännu bättre i arbetet med våra kunder. Vi vill bidra till att skapa den där arbetsplatsen som det är lätt att andas på. Vi gör mycket för att våra medarbetare känner sig lugna, trygga och säkra – mentalt, fysiskt och socialt.

CrossFit Walleye är en crossfitbox i Västerås, här erbjuds våra medarbetare två Nivico-träningspass i veckan med fantastiska instruktörer. Denna satsning stärker inte bara hälsan utan också vår teamanda.

Denna förnyelse och utvidgning av vårt välbefinnandeprogram, som funnits sedan 2018, sker i samband med att vår Health Manager, Claudio Salluzzi, har beslutat att lämna Nivico för att ta över sitt familjeföretag, Sorelli. Vi vill ta tillfället i akt att önska Claudio all lycka till på hans nya resa och tacka honom för hans ovärderliga bidrag till att forma vår hälso- och välbefinnandestrategi.

På Nivico är övertygade om att vårt utökade samarbete med Walley kommer att fortsätta att berika våra medarbetares liv. Tillsammans går vi mot en ljus och sund framtid.

Nivico presenterar försäsongen 23/24

Nivico presenterar försäsongen 23/24

I tillägg till att vi är Guldpartner blir vi även klubbens första Försäsongspartner.

Med många nya spelare så ska det bli extra spännande att se hur laget stadigt växer i sina prestationer. Det känns extra spännande eftersom vi på Nivico ofta arbetar i liknande skeden. Den tillit, glädje och nyfikenhet ett enat team utstrålar när de tillsammans går ut på isen liknar energin vi skapar tillsammans med våra kunder. Tillsammans med alla andra gulsvarta supportrar kommer vi att finnas på plats för att uppmuntra, applåderar och njuta av resan. 
Foto: Jimmy Gerdin Västerås IK

Sprudlande teamplayer på ingång

Sprudlande teamplayer på ingång

Nu blir det officiellt, Malin Ericsson ansluter Nivico efter semestern, faktiskt samma datum som vårt andra nyförvärv Jessica. Malin är ett kompetent energiknippe som arbetat inom inköp och planering hos H&M under de senaste 11 åren. Redan nu har hon övertygat oss genom sin ”front fotot attitude”. Vårt redan starka team blir nu alltså ännu vassare med detta tillskott.

Varmt välkommen till Nivico Malin.

Ny medarbetare på ingång

Ny medarbetare på ingång

Jessica Kandell påbörjar sin anställning hos Nivico efter semestern. Under sina tjugo år hos Västerås stad har hon förstås hunnit med en rad olika roller och nu är det dax för nästa fas i karriären. Vår drivna grupp konsulter kryddas alltså med ytterligare en erfaren individ som har helt rätt nyfikenhet, utstrålning och kompetens.

Jessica, välkommen till Nivico.

JM och Nivico förlänger samarbetet

JM och Nivico förlänger samarbetet

Det strategiskt viktiga utvecklingsprojektet som Nivico varit involverade i hos JM fortlöper. I en spännande tid är vi på Nivico stolta över att vara JM:s långsiktiga samarbetspartner.

Stefan Kröller gör comeback

Stefan Kröller gör comeback

Vi är oerhört stolta över att kunna gå ut med nyheten att den tidigare Nivico-medarbetaren Stefan Kröller åter är tillbaka i Nivico-tröjan. Idag kliver han ut i ett uppdrag inom Supply chain hos en av våra befintliga kunder. Vi önskar Stefan välkommen hem till Nivico och önskar samtidigt honom och hans Sirius lycka till i de stundande SM-kvartsfinalerna i bandy.

Förlängt och utökat samarbetet med Quintus

Förlängt och utökat samarbetet med Quintus

Det här är en stark signal på att vi gör rätt saker och att vi är en uppskattad leverantör oavsett bransch. Det är attityden hos våra fantastiska medarbetare som gör oss uppskattade och intressanta som leverantör av tjänster. Vårt varumärke är Front Foot Attitude och vi frigör outnyttjad potential. Nu är det Quintus i Västerås som både förlänger och utökar samarbetet – oerhört kul säger vi stolt.

VSK-Sirius en Grönvit seger

VSK-Sirius en Grönvit seger

I dag var det game-day och en av vår tidigare medarbetare Stefan Kröller gjorde en fantastisk insats mot våra grönvita hjältar i VSK. Det räckte förstås inte hela vägen för Stefan och hans Sirius. Men hem från Rocklunda gick han ändå inte tomhänt då hans forna medarbetare i Nivico utsåg honom till matchens Sirius-lirare. Arvtagaren, den unge Rasmus Sjöström, mottog välförtjänt priset som matchens lirare för VSK.

Vill du veta mer?

Kontakt

© 2017 Nivico AB Sweden
All Rights Reserved
info@nivico.se

Certifierad ICC Coach
Dennis Hilmarsen
073-78 88 073
Tobias Lundgren
076 - 941 36 63
Adress
Stora Torget 6
722 12 Västerås

Hitta till Nivico

2. 3.